"Zorgeloos Verzekerd"

"Vertrouwd dichtbij"

 

"Onafhankelijk advies"

"Maatschappelijk betrokken"

Eenvoudig en snel uw AOV online afsluiten

Bereken uw premie en sluit direct online uw AOV af.
Onverwachte arbeidsongeschiktheid kan voor ondernemers bijzonder vervelende gevolgen hebben. Als ondernemer kunt u namelijk geen aanspraak maken op uitkeringen van een werknemersverzekering. Daarom is het verstandig om een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) af te sluiten. Hiermee verzekert u zich als ondernemer van inkomen bij ziekte of een ongeval.
 
Wist u dat u korting kunt krijgen op zowel uw AOV als uw zorgpremie?
De Amersfoortse heeft speciaal voor ondernemers de Doorgaanverzekering ontwikkeld. Dit is een combinatie van een AOV en een zorgverzekering. Hierbij ligt de focus op preventieve zorgvergoedingen als een APK voor ondernemers, vergoedingen voor de griepprik en mindfulnesstrainingen, extra psychologische zorg en onbeperkt fysiotherapie. De verzekeraar heeft er immers baat bij dat u gezond bent en blijft. Maar ook wordt de ondernemer thuis ondersteund met vergoedingen voor gezinshulp, extra kinderopvang en mantelzorgmakelaar. Bekijk hier het volledige dekkingsoverzicht.
 
In de rekenmodule hieronder kunt u eenvoudig en snel berekenen wat uw mogelijkheden zijn voor een AOV, met of zonder zorg.