"Zorgeloos Verzekerd"

"Vertrouwd dichtbij"

 

"Onafhankelijk advies"

"Maatschappelijk betrokken"

Nabestaanden

U denkt er liever niet over na, maar als u komt te overlijden wilt u toch graag dat uw nabestaanden achterblijven zonder geldzorgen. Bijvoorbeeld omdat zij de hypotheek niet kunnen betalen of omdat de kosten voor de uitvaart hoog uitvallen. Gelukkig kunt u uw nabestaanden financieel goed verzorgd achterlaten, door u goed te verzekeren.


Betaalt u bijvoorbeeld huur, hypotheek of vaste lasten? Of deelt u die kosten met uw partner? Als u wegvalt, dan moet uw partner deze kosten zelf gaan betalen. Gelukkig hebben veel pensioenregelingen een nabestaandenpensioen. Dit houdt in dat de achterblijvende partner geld ontvangt vanuit het pensioen van de partner. Maar wat als dit onvoldoende is, of als uw pensioenregeling geen nabestaandenpensioen heeft? Dan is het verstandig om een levensverzekering af te sluiten. Deze verzekering keert geld uit aan uw nabestaanden na uw overlijden.


Een uitvaart kost een hoop geld. Om te voorkomen dat uw nabestaanden dit geld moeten betalen, zijn er verschillende mogelijkheden.


Meer informatie of een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op. Onze specialisten adviseren u graag!