"Zorgeloos Verzekerd"

"Vertrouwd dichtbij"

 

"Onafhankelijk advies"

"Maatschappelijk betrokken"

Op eigen benen

Als je achttien jaar of ouder bent, ben je in Nederland verplicht om zelf een zorgverzekering af te sluiten. Pas op het moment dat je stopt met school en studie en begint met je eerste bestaalde baan, dien je zelf ook je overige verzekeringen te regelen. Het kan zijn dat je bij bepaalde verzekeringen nog meeverzekerd bent bij je ouders, maar dat kan vaak tot een bepaalde leeftijd. Bekijk hiervoor de polisvoorwaarden van je huidige verzekering of vraag het één van onze adviseurs.


Studeren

Als je tijdens je studie op kamers gaat, blijf je ook in sommige gevallen meeverzekerd bij je ouders. Met je aansprakelijkheidsverzekering bijvoorbeeld. Maar voor de inboedel kan het juist weer verstandig zijn om een eigen verzekering af te sluiten. Ga je in het buitenland studeren of op stage? Dan biedt je zorgverzekering in combinatie met een doorlopende reisverzekering waarschijnlijk voldoende dekking. Ben je van plan om binnenkort (voor je studie) naar het buitenland te gaan? Neem dan vooraf even contact met ons op om je situatie te bespreken, zodat je met een vertrouwd gevoel kunt vertrekken.


Een eigen huis

De aankoop van je eerste woning is en blijft een bijzondere gebeurtenis. Deze verzekeringen zijn er eigenlijk om je te beschermen tegen financiële risico's. Je dekt jezelf in voor mogelijke schades die je zelf waarschijnlijk niet kunt betalen. De meest voorkomende verzekeringen die je af kunt sluiten bij de aankoop van een nieuwe woning zijn een opstalverzekering (dekt schade aan je huis bij brand en calamiteiten), een aansprakelijkheidsverzekering, inboedelverzekering en rechtsbijstandverzekering.


Meer informatie of een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op. Onze specialisten adviseren u graag!