"Zorgeloos Verzekerd"

"Vertrouwd dichtbij"

 

"Onafhankelijk advies"

"Maatschappelijk betrokken"

Risicobeheer en verzekeren

Als ondernemer heeft u dagelijks te maken met verschillende bedrijfsrisico's. De juiste balans tussen goed risicobeheer en verzekeren is dan ook cruciaal om u tegen deze risico's te wapenen. 


Risicobeheer

Door professioneel risicobeheer brengen we eerst alle mogelijke gevaren voor uw bedrijf in kaart. Op basis van deze risicoanalyse geven we een gedegen advies hoe deze risico's voorkomen en/of bestreden kunnen worden. Door het nemen van diverse preventieve maatregelen, zoals het opstellen van goede leverings- en inkoopvoorwaarden,  hoeft een verzekering niet altijd noodzakelijk te zijn. 


Verzekeren

In de praktijk blijkt dat niet alle risico’s met zakelijk risicobeheer ondervangen kunnen worden. Het is dan ook verstandig om de risico's te verzekeren die u zelf niet kunt of wilt dragen.


Wij werken graag samen met verzekeraars, serviceproviders en beursmakelaars voor de ‘inkoop’ van verzekeringsoplossingen. Een serviceprovider is als het ware een ‘supermarkt’ met tientallen verzekeraars in de schappen. Een beursmakelaar verzekert bijzondere en vaak grotere risico’s. Deze keuzevrijheid stelt ons in staat om echt onafhankelijk te vergelijken en adviseren. Daarnaast hebben een nauwe samenwerking met twaalf advieskantoren in de regio. Dat levert niet alleen meer kennis op, maar ook een krachtige inkoop en scherpere premies (collectieve contracten).Meer informatie of een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op. Onze specialisten adviseren u graag!