"Zorgeloos Verzekerd"

"Vertrouwd dichtbij"

 

"Onafhankelijk advies"

"Maatschappelijk betrokken"

Voor u als ondernemer

Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Onverwachte arbeidsongeschiktheid kan voor ondernemers bijzonder vervelende gevolgen hebben. Als ondernemer kunt u namelijk geen aanspraak maken op uitkeringen van een werknemersverzekering. Daarom is het verstandig om een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) af te sluiten. Hiermee verzekert u zich als ondernemer van inkomen bij ziekte of een ongeval. 


In een persoonlijk gesprek geven onze adviseurs u graag een onafhankelijk advies over de meest geschikte arbeidsongeschiktheidsverzekering, die past bij uw huidige en toekomstige situatie, doelen en wensen.


Pensioen (lijfrente)

Als ondernemer is het verstandig om een inkomen voor later op te bouwen. Voor het moment dat u stopt met uw onderneming. Als zelfstandige bouwt u namelijk niet automatisch een aanvullend pensioen op. Hoewel veel ondernemers hier veel waarde aan hechten, is uit onderzoek gebleken dat slechts één derde deel zijn of haar pensioen goed geregeld heeft.

Er zijn voor ondernemers verschillende manieren om pensioen op te bouwen. Welke optie voor u het beste is, hangt af van uw huidige financiële situatie en uw wensen voor de toekomst. Wilt u alle mogelijke opties voor uw pensioen bespreken?

Maak dan een afspraak met één van onze specialisten. 


Compagnonsverzekering (keymanpolis)

Als uw zakenpartner komt te overlijden, bestaat de mogelijkheid dat zijn of haar erfgenamen recht hebben op een deel van het bedrijf of de aandelen. Dat kan de continuïteit van de onderneming in gevaar brengen. Een compagnonsverzekering keert de achtergebleven zakenpartner een geldbedrag uit, waarmee hij of zij het deel van het bedrijf of de aandelen van zijn of haar overleden zakenpartner kan overnemen. Zo kunt u zonder financiële zorgen het bedrijf voortzetten.


Meer informatie of een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op. Onze specialisten adviseren u graag!