"Zorgeloos Verzekerd"

"Vertrouwd dichtbij"

 

"Onafhankelijk advies"

"Maatschappelijk betrokken"

Alles onder één dak

8 maart 2016

Staat u wel eens stil bij de risico’s die u dagelijks loopt? Liever niet? Dat kunnen we ons voorstellen. Ingewikkelde verzekeringszaken en financiële vraagstukken zijn vaak niet uw favoriete onderwerpen. Maar u wilt ze wel goed geregeld hebben. Met verzekeringen kunt u de risico’s voor uzelf, uw gezin en uw eigendommen goed afdekken. Met andere financiële producten kunt u bijvoorbeeld uw inkomen en vermogen beschermen, uw huis financieren of uw oude dag veilig stellen.

Kloppende puzzel
In de meest ideale situatie vormen al uw financiële producten één grote kloppende puzzel. Ze voldoen het beste als ze precies op elkaar en op u zijn afgestemd. De ene mens is immers de andere niet. Heeft u een gezin met kleine kinderen of bent u alleenstaand? Heeft u veel activiteiten buitenshuis of heeft u hobby’s waarvoor u thuisblijft? Heeft u een eigen huis of huurt u? En hoe staat het met uw inkomen? Als alle puzzelstukjes her en der verspreid zijn, is de kans dat de puzzel incompleet is groot.

Up-to-date
U bent het meest gebaat bij een pakket van verzekeringen en financiële producten dat precies op u is afgestemd. Daarna is het zaak dat pakket up-to-date te houden. Wetten en regelgeving wijzigen nogal eens. Wij houden dat voor u in de gaten. Uw situatie en/of behoeften veranderen van tijd tot tijd. Meld het ons tijdig en wij passen uw pakket overeenkomstig aan.

Met al uw financiële producten onder één dak voorkomt u dat uw zaken dubbel of juist helemaal niet geregeld zijn. Neem contact met ons op en wij maken samen met u de puzzel kloppend.Terug naar nieuwsoverzicht