"Zorgeloos Verzekerd"

"Vertrouwd dichtbij"

 

"Onafhankelijk advies"

"Maatschappelijk betrokken"

Vakantie gaat niet door

27 mei 2016

De vakantiemaanden staan voor de deur! Sinds de economische crisis langzaamaan wegebt, gaan Nederlanders weer meer op vakantie. De ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisbureaus) registreerde ten opzichte van vorig jaar een forse stijging van het aantal boekingen in de meivakantie.

Dat is ook de verwachting voor de maanden juni, juli en augustus. Heeft u al vakantieplannen? Stel dat uw reis onverwacht niet door kan gaan. Bijvoorbeeld door een ernstige ziekte, overlijden van een naast familielid, verlies van uw baan of echtscheiding. Dan is het handig als u een annuleringsverzekering heeft. Hiermee vangt u de kosten van de annulering op. Denk aan een deel van de kosten van tickets, reisorganisatie of accommodatie. Of en hoeveel wordt vergoed, verschilt per verzekeraar.

Heeft u uw vakantie nog niet geboekt? Dat komt goed uit. Een annuleringsverzekering moet namelijk binnen zeven tot veertien dagen na de boeking worden afgesloten. Laat u het ons weten als u uw vakantie geboekt heeft? Dan maken wij uw annulerings- én reisverzekering voor u in orde.Terug naar nieuwsoverzicht