"Zorgeloos Verzekerd"

"Vertrouwd dichtbij"

 

"Onafhankelijk advies"

"Maatschappelijk betrokken"

Op eigen benen

Als je achttien jaar of ouder bent, ben je in Nederland verplicht om zelf een zorgverzekering af te sluiten. Pas op het moment dat je stopt met school en studie en begint met je eerste bestaalde baan, dien je zelf ook je overige verzekeringen te regelen. Bij bepaalde verzekeringen mag je tot een wat latere leeftijd meeverzekerd blijven bij je ouders. Check de polisvoorwaarden van je huidige verzekering of vraag het één van onze adviseurs.

 

Studeren

Als je tijdens je studie op kamers gaat, blijf je in sommige gevallen meeverzekerd bij je ouders. Toch moet je voor andere zaken je eigen verzekering afsluiten. Ga je in het buitenland studeren of op stage? Dan biedt je zorgverzekering in combinatie met een doorlopende reisverzekering waarschijnlijk voldoende dekking. Ben je van plan om binnenkort (voor je studie) naar het buitenland te gaan? Neem dan vooraf even contact met ons op om je situatie te bespreken, zodat je met een vertrouwd gevoel kunt vertrekken.

 

Een eigen huis

De aankoop van je eerste woning is en blijft een bijzondere gebeurtenis. Om je te beschremen tegen financiële risico's, is het belangrijk om de juiste verzekeringen af te sluiten. Wij kijken naar de verzekeringen die je nodig hebt en het best bij je passen. 

 

Meer informatie of een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op. Onze specialisten adviseren u graag!