"Zorgeloos Verzekerd"

"Vertrouwd dichtbij"

 

"Onafhankelijk advies"

"Maatschappelijk betrokken"

Agrarisch

Agrarisch Totaalpakket

Speciaal voor de agrarische ondernemers hebben wij Agrarische Totaalpakketten. Puur en alleen afgestemd op de specifieke wensen van de agrariër.


Iedere agrarische onderneming is uniek. Bovendien zijn in de agrarische sector het bedrijf en het gezin onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door onze van oudsher sterke binding met de agrarische sector zijn wij door expertise en ervaringen in staat om maatwerk oplossingen aan te bieden. Hierbij worden vaak de zakelijke- en privé verzekeringen gecombineerd. Op deze manier profiteert u van voordeel, gemak en complete zekerheid.


Wij kunnen verschillende specifieke agrarische verzekeringen aanbieden, zoals:


Rundvee (levende have)

Vergoedt materiële schade aan uw veestapel door sterfte en noodzakelijk afmaken als gevolg van ziekte, ongeval, acute vergiftiging, verlies door diefstal en vermissing.


Land- en werkmaterieel

Vergoedt schade aan uw land- en werkmaterieel door onder andere ongelukken (optioneel: schade aan eigen gebouwen), brand en diefstal.


Milieuschade

Vergoedt de financiële gevolgen bij een milieuschade. Verzekerd zijn de kosten van sanering van de eigen verzekerde locatie of locatie bij derden. Ook schade en kosten die het gevolg zijn van sanering en zaakschade die het gevolg zijn van verontreiniging biedt een milieuschadeverzekering uitkomst.Meer informatie of een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op. Onze specialisten adviseren u graag!